SnelbinderBoulevard

Snelbinderboulevard hotspot en attractie?

Nieuwe hotspot en toeristische attractie: de SnelbinderBoulevard?

Lees onderstaand mijn eerste ideeën over de SnelbinderBoulevard, oorspronkelijk gepubliceerd 27 maart 2015 door MariannA Bakker op Nijmegen Direct

SnelbinderBoulevard-spoorbrug-skyline Nijmegen-Waal view- Foto MariannA BakkerKrijgt Nijmegen een nieuwe hotspot en toeristische attractie?: de SnelbinderBoulevard? Wie per trein Nijmegen binnenkomt of te voet of per fiets over de spoorbrug naar de overkant gaat, wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht op Nijmegen. Stel we plaatsen op het brede voetpad bankjes, kunstzinnige zitobjecten en speelelementen voor kids. Op dagen met mooi weer krijgen de mobiele horeca zoal een  ijskar, de koffie-, thee- en cocktailbar een mooi standplaatsje. Misschien is er ook plek voor een hapjeskar? De Snelbinderbrug… in potentie een nieuwe hotspot en toeristische attractie.

SnelbinderBoulevard: vertraag de tijd en locatie voor high tech apllicaties

Geniet van het uitzicht vanaf de SnelbinderBoulevard: niks snel naar de overkant, maar vertraag de tijd. Laat het water onder je door vloeien en de skyline van Nijmegen op je inwerken. Natuurlijk plaatsen we op 1,2,3, plekken op de brug van die mooie overzichtsborden die je bij uitzichtpunten op bergen tegenkomt. Via een app of andere tech toepassing, krijg de Oversteker aanvullende info bijvoorbeeld over de geschiedenis van de Waal, de boten en natuurlijk over de gebouwen die je ziet in de skyline van Nijmegen. De SnelbinderBoulevard.. een nieuwe hotspot en toeristische attractie?

SnelbinderBoulevard: appetizer voor soepje Honig, happen in binnenstad of cultuur proeven en sunset op De Kaaij

Stel je voor: na chillen en genoten te hebben van uitzicht, informatie en versnapering op de SnelbinderBoulevard kunnen bezoekers afdalen naar de stad. Rechtsaf met even doorstappen of klein stukkie fietsen en je vindt vers gebrouwen bier, een soepje of eten bij de Honig met steeds meer fancy tentjes. Linksaf en je komt in de binnenstad van Nijmegen of volgt de kade naar De Kaaij. Dit niet permanente cultureel terras van Nijmegen is de perfecte plek om zittend op het strand de zon achter de Nijmeegse bruggen te zien zakken.

Help mee en geniet binnenkort van de SnelbinderBoulevard in Nijmegen

Ziet u het al voor zich de SneldbinderBoulevard als toeristische attractie? Ik wel. Graag wil ik dit plan realiseren. Met een relatief kleine investering krijgt Nijmegen er een hotspot bij. Citymarketing: met de SnelbinderBoulevard zetten we Nijmegen vast mooi op de kaart. Dus meedenkers, gemeente Nijmegen, Regionaal Bureau voor Toerisme KAN, kunstenaars, mobiele catering-karren, sponsoren (net als in de kerk uw naam op een bankje?)… kom maar op.
Graag knip ik nog voor de 4-daagse dat lintje door en verklaar ik de toeristische attractie de SnelbinderBoulevard voor geopend.
Vanuit centrum Nijmegen gezien is de SnelbinderBoulevard een mooie ‘stip’ aan de horizon. Zo ook dit project. Join me?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s